یزدفردا: مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: پویش اهدای خون «از برف تا شکوفه » از نیمه شعبان تا عید سعید فطر در استان کرمان برگزار می‌شود.

به گزارش یزدفردا: دکتر ایرج شکوهی امروز ۲۷ بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این پویش از ۲۶ بهمن(نیمه شعبان) تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ برگزار می‌شود، افزود: خون اهدایی می‌تواند به افراد مختلف، از مبتلایان به سرطان گرفته تا کسانی که در تصادفات رانندگی آسیب می‌بینند، کمک کند.

وی ادامه داد: اهدای خون فقط به نفع گیرندگان آن نیست بلکه اهداکنندگان علاوه بر حس خوبی که در نتیجه یاری رساندن به دیگران تجربه می‌کنند، به حفظ سلامت خودشان نیز کمک می‌کنند.

شکوهی درخصوص فواید اهدای خون گفت: از جمله فواید اهدای خون، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، تنظیم سطح آهن بدن، کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها، سلامت کبد، کاهش غلظت خون و ارتقاء سلامت کلی بدن  است.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان اظهار کرد: اداره کل انتقال خون استان کرمان و پایگاه‌های اهدای خون در شهرستان‌های سیرجان، رفسنجان، جیرفت و بم آماده خدمت‌رسانی به اهداکنندگان است.

وی در پایان با اشاره به کاهش مراجعه اهداکنندگان در ماه مبارک رمضان و همچنین تعطیلات عید نوروز، برای حفظ ذخایر خونی استان از مردم نوع دوست کرمان خواست تا با پیوستن به پویش « از برف تا شکوفه» و اهدای خون خود مثل همیشه یاری‌گر انتقال خون استان در تامین خون سالم و کافی برای بیماران نیازمند به این ماده حیاتی باشند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا